Els locals van sortir amb l'objectiu de donar la sorpresa i als manresans, un pèl adormits, els va costar entrar en el partit. El primer quart, doncs, va ser de domini local (17-12).

En el segon període, els bagencs van reaccionar, passant a dominar el ritme de joc, estancant el rival i robant pilotes que acabaven en anotació manresana. D'aquesta manera, van aconseguir capgirar el marcador abans d'arribar el descans (23-30).

A la represa no hi va haver color. Als locals els costava déu i ajuda anotar, mentre que els bagencs anaven ampliant a poc a poc l'aventatge, amb bones transicions ofensives i assolint el màxim aventatge, de 24 punts.

Es va arribar al darrer quart amb el matx dat i beneït, i el Bàsquet Manresa es va limitar a mantenir el resultat fins al final.