Els blaus tenien un duel amb un rival directe a terres lleidatanes. Visitaven un equip molt sòlid, que només havia perdut cinc partits aquesta temporada. Els jugadors de Moha estaven ansiosos per donar un cop sobre la taula i demostrar el seu valor. I així va ser, els igualadins van ser molt superiors al llarg de la primera part, amb el control del joc, fet que va generar una bona quantitat d'ocasions, que no van saber aprofitar. L'estil de joc habitual de l'Igualada es va fer conèixer en tot moment. Tot i això, es va arribar al descans amb empat a zero gols.

A la represa, els anoiencs van seguir amb la mateixa bona dinàmica. Possessions llargues que generaven perill, però l'àrbitre va anul·lar un gol dubtós. No era el dia adequat per perforar la porteria i es va arribar als últims minuts amb el resultat inicial.

En la recta final, Carlos Simón va ser capaç d'obrir el marcador i fer el 0-1. Semblava que els tres punts marxarien cap a Igualada (min 83). No obstant això, una de les poques ocasions locals, al minut 89, va servir per empatar l'enfrontament. Un resultat que va deixar descontent l'Igualada per la bona d'imatge de tot l'equip però només amb un punt de botí.