El Sallent va deixar escapar davant del líder Berga una gran oportunitat per sumar els tres punts i per fer un pas de gegant per la permanència. Durant la primera meitat ambdós equips van estar molt igualats, creant arribades però sense gaire perill. Marc Gómez va tenir la millor ocasió dels bagencs però el seu xut es va estevellar al pal. Al minut 19 del duel, els berguedans van aconseguir obrir la llauna amb un gol de Sua. Noguera va fer una gran jugada individual per la banda que va acabar amb una centrada excel·lent per al davanter blanc-i-vermell, que va enviar la pilota al fons de la porteria defensada per Rando. Quan semblava que s'arribaria amb aquest resultat al descans, va aparèixer Izan per fer l'empat. El lateral dret blaugrana Brian va doblar per la banda i la seva centrada va anar a les botes d'Izan, que va transformar l'1-1.

A la represa, els jugadors locals, entrenats per Jesus Pelfort, van dominar i van jugar en tot moment al camp dels berguedans. El Sallent va gaudir de la millor ocasió de la segona meitat, de les botes de Pladellorens, però el jugador local no va estar encertat en la finalització i el marcador ja no es va moure més.

Amb aquest repartiment de punts, el Sallent continua fora del descens i té un petit coixí de sis punts per visitar la pròxima jornada el Can Parellada, rival directe per a la salvació. El Berga continua líder empatat a punts amb el Ripollet, abans de rebre el Castellar.