El Súria es va desfer amb comoditat del Navàs i va deixar enrere la mala dinàmica de resultats, ja que acumulava set partits sense conèixer la victòria. En el primer temps, la poca ambició dels dos equips va ser la tònica dominant, més preocupats de defensar la seva porteria que no pas de crear perill en atac. Una de les accions més destacades va ser el gol dels locals per mitjà d'Issac Burgos.

A la represa, el Súria va seguir pressionant i buscant un gol que li donés la tranquilitat, i el va trobar en una jugada fortuïta en què el porter navassenc es va fer un gol en pròpia porteria. Ja en el tram final, el Navàs es va acomiadar de qualsevol intent de remuntada amb l'expulsió de Crespo, i minuts més tard Sánchez va certificar la victòria surienca. En la jugada immediatament següent, Peña va fer el gol de l'honor per als visitants per establir el 3 a 1 definitiu.