El Joanenc va imposar-se davant del fort Parets i va aconseguir una important victòria per continuar enganxat al tren capdavanter de la classificació. Els groguets van sortir molt endollats en els primers minuts davant d'un equip visitant molt ben ordenat. Roger Herms va marcar per partida doble, en vuit minuts de diferència, dos gols calcats. En ambdues juagdes, el migcampista local va arribar des de la segona línia per avantatjar els bagencs. A la represa, els visitants van fer un pas endavant i van pressionar molt. En un córner i en la posterior segona jugada, el local Djitte va tocar la pilota amb les mans i l'àrbitre va assenyar penal. El Parets no va perdonar i va reduir la distància, 2-1. En el tram final, qualsevol dels dos equips va tenir ocasions per empatar o fins i tot sentenciar l'enfrontament, però les defenses es van acabar imposant als atacs.