El Petro Pintó Asfe va confirmar les bones sensacions de la victòria de la setmana passada, amb un triomf en aquesta jornada contra el Joventut Les Corts (58-37).

Les fruitosenques van imposar el seu ritme de joc durant el primer quart. A més, es van mostrar intenses en defensa i efectives en atac, fet que les va dur a prendre bones decisions i avantatjar-les a l'electrònic (16-11).

Després d'uns primers deu minuts de color local, el matx es va anivellar. L'intercanvi de cops va ser la tònica del segon quart, amb dos equips lluitant frec a frec i per tant la distància en el marcador pràcticament no es va moure. Les protagonistes es van retirar els vestidors amb una diferència de 7 punts pel Petro Pintó (29-22).

El tercer període va ser clau per als interessos de l'Asfe. Josep Esquius i Miquel Ferrer havien mentalitzat les seves jugadores de la importància d'un bon inici de segon temps, per tal de reafirmar les bones sensacions i aconseguir així la segona victòria seguida.

Amb una defensa de llibre, llegint cada atac rival i amb intensitat i concentració en cada una de les jugades, el Petro Pintó va disputar una represa senzillament perfecte que les va catapultar cap a un triomf merescut i treballat. Abans d'entrar el darrer quart les fruitosenques dominaven per 21 punts d'avantatge (49-28).

Els últims deu minuts, l'Asfe els va jugar d'una manera intel·ligent, sense sobre salts, aguantant el resultat i aprofitant el desencert del Joventut Les Corts, per confirmar, ara sí, la segona victòria seguida.