El Vilatorrada va aconseguir una nova victòria al seu pavelló, aquesta vegada en la visita del Sant Quirze, al qual es va imposar per un contundent 90-64. La posada en escena d'ambdós equips no va ser gaire productiva ofensivament, fins que a la meitat del primer període els bagencs, dirigits amb encert per Miquel Oliva (deu punts al primer quart), van agafar els primers avantatges (25-16). El segon període va ser un recital d'encerts dels locals des del triple (en van anotar cinc), fet que els va fer arribar al descans amb 22 punts de marge (50-28). A la represa, els visitants van plantejar una defensa zonal i es van situar a nou punts, però els santjoanencs no es van despistar i van vèncer.