La solsonina Sílvia Leal (CE Pontsica) va aconseguir el bronze en el Campionat de Catalunya de raquetes de neu celebrat a Baqueira Beret. L'anomenada Marxa de Raquetes en Parros, també puntuable per a la Copa Catalana i organitzada per l'AE Matxacuca i l'Era Porta d'Aran, va tenir una participació de gairebé un centenar de corredors.

Mireia Hernández (Corredors de Fons de Viladecavalls) va ser la gran dominadora de la cursa i va aconseguir proclamar-se campiona de Catalunya amb un temps d'1h 02' 48''. Hernández va liderar tota la prova tot i ser pràcticament una debutant. Va ser seguida en tot moment per la Laia Andreu (UE Vic), que després d'arrossegar una llarga lesió al peu tornava a la competició i aconseguia entrar a la línia de meta amb un temps d'1 h 02' 55''. Sílvia Leal va entrar gairebé tres minuts després.

En categoria masculina, Òscar Carrasco (AE Matxacuca) va parar el cronòmetre en 57' 39' com a primer classificat; va ser segon Oriol Ferré (CE Alliberadrenalina) amb 57' 57'' i tercer, Albert Ferrer (UECAnoia) amb 1h 00' 54''