El FC Barcelona femení disputarà les segones semifinals de la Lliga de Campions de la seva història, després de confirmar ahir al vespre la seva superioritat en els quarts de final. L'equip de Lluís Cortès va superar el Lilleström noruec (0-1) després d'haver-lo guanyat ja la setmana passada en el partit disputat al Miniestadi.

Ahir, en un terreny de joc en condicions pèssimes, el Barça no va permetre que les locals sorprenguessin. Quan les escandinaves buscaven un gol matiner per entrar a l'eliminatòria es va trobar amb una acció de Mariona Caldentey, que va cedir de cara perquè l'holandesa Lieke Martens superés la portera Fiskerstrand amb un xut col·locat al pal llarg.

Davant de la incapacitat del Lillestrom, les blaugrana van fer una passa enrere, tot i que Mariona i Martens haurien pogut fer variar el resultat. La represa va veure la reaparició de Gemma Gili i els millors minuts de l'equip nòrdic, amb una ocasió d'Engen. Però el Barça encara hauria pogut reblar el resultat si Andonova hagués anotat un gol olímpic.

El rival del Barça serà el Bayern de Munic, amb la tornada a casa. Les alemanyes van superar l'Slavia per 5-1 després d'haver-hi empatat (1-1) a Praga.

Lió-Chelsea, l'altre duel

L'altre protagonista de la final de Budapest del 18 de maig sortirà del duel entre l'Olympique de Lió, actual campiones, i el Chelsea. Les franceses van derrotar 2-4 el Wolfsburg després d'haver gua-nyat 2-0 a casa. A l'altre eliminatòria, un gol de Francesca Kirby en el descompte va donar el bitllet al Chelsea, que va perdre 2-1 contra el PSG després d'haver-lo vençut a casa 2-0.