28 de març de 2019
28.03.2019

El CO Berguedà porta el català de relleus a Prats de Lluçanès

També es farà diumenge una cursa popular d'orientació oberta a tothom

27.03.2019 | 23:56
Prova del CO Berguedà a Casserres el mes de gener

El Club Orientació Berguedà (COB) organitzarà diumenge el campionat de Catalunya d'orientació per relleus a Santa Eulàlia de Pardines, a Prats de Lluçanès. Una competició en què hi participaran formats per corredors federats dels clubs afiliats a la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC).

El campionat, que començarà a les 10 h del matí, amb sortida en massa dels corredors, tindrà el centre de competició al nucli de Santa Eulàlia de Pardines. Es desenvoluparà en uns entorns on hi

ha un renovat i permanent circuit d'orientació, impulsat per l'ajuntament de Prats de Lluçanès i cartografiat de nou pel rus Serguei Simakin l'estiu de 2018. Santa Eulàlia de Pardines es troba a 3 km del municipi de Prats de Lluçanès.

Els mapes es donaran individualment al primer rellevista uns minuts abans de la sortida (el rellevista que surt rebrà el mapa del rellevista que el precedeix). Gua-nyarà l'equip el tercer rellevista del qual (o el segon segons la categoria) traspassi la línia de meta abans. El temps de cada relleu (o posta) serà de 35-40 minuts per als equips capdavanters, fent un total de 110-120 minuts tota la cursa. Hi haurà dispersions per evitar seguiments de corredors i un pas d'espectadors a falta de 4-6 minuts per finalitzar la cursa (el cronometratge es farà amb Sportident Air)

Paral·lelament, s'organitzarà una cursa popular, oberta a tothom, amb tres circuits, aptes per a totes les edats i condicions físiques. La sortida dels participants serà a partir de les 10.15 hores amb base start, un cop hagin arrencat els relleus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.