La tercera edició de la Black Mamba Race de Castellolí va reportar un èxit de participació a l'organització i el triomf en la categoria elit femenina de l'especialista bagenca Elena Rueda, a més de la victòria en el seu age group del navassenc Isaac Martínez.

Fins a 480 corredors es van aplegar, diumenge, al circuit Parc Motor castellolinenc per xalar amb les novetats introduïdes pel director tècnic de la Black Mamba Race, Sergi Mota, en un circuit de nou quilòmetres dotat de 25 obstacles de totes les tipologies.

La millor corredora de curses d'obstacles de les nostres comarques, l'artesenca Elena Rueda, va ser la guanyadora de la categoria elit femenina, després de mantenir un intens frec a frec amb la seva companya d'equip i segona classificada, Olga Esteller. El bronze va ser per a Lluna López, que va repetir el lloc signat el desembre.

Pel que fa a la categoria elit masculina, el vencedor va ser el basc José María Peso Arzadun, seguit de ben a prop pel lleidatà Roger Martí. El guanyador de l'edició passada, Bruno Cabanellas, va signar la tercera posició.

Isaac Martínez va ser el millor en el seu age group (de 35 a 39 anys), amb un registre equiparable al de corredors de la categoria elit, a la qual no es va inscriure en no ser assidu a la Lliga Espanyola de Curses d'Obstacles (OCRA).