28 de març de 2019
28.03.2019
ESQUÍ ALPÍ

La Molina Club d'Esports alça el títol de la Copa d'Espanya

A escala individual, la berguedana Aura Coronado va vèncer en sub-14

27.03.2019 | 23:56
La Molina Club d'Esports ha guanyat la Copa d'Espanya d'esquí alpí

L'estació ceretana de La Molina va baixar el teló, el cap de setmana passat, de la Copa d'Espanya Audi d'esquí alpí en les categories sub-14 i sub-16, un circuit que serveix perquè el planter demostri el seu talent. Aquesta competició, organitzada per la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI), havia passat anteriorment per dues estacions més, Sierra Nevada (del 18 al 20 de gener) i Astún (de l'1 al 3 de març).

Com ja va succeir la 2016-2017, la victòria de la Copa Espanya d'aquesta temporada ha anat a parar a mans de La Molina Club d'Esports (LMCE), amb 3.858 punts. Darrere seu va acabar el CEJCA aragonès i va completar el podi un clàssic com el Granuec. Els ceretans del CANMC van acabar en desena posició.

A títol individual, en la categoria sub-14, els podis van ser íntegrament catalans, amb victòries absolutes de Lluc de Castellarnau (CAEI) i de la berguedana Aura Coronado (May Luengo Esquí Club). En homes, darrere de Lluc de Castellarnau van quedar Marçal Mestres (Granuec) i Aleix Aubert (LMCE), mentre que Roger Barceló (CANMC) i Alfonso Cubillo (CEVA) van ser sisè i novè, respectivament.

En categoria femenina, més enllà de la guanyadora Aura Coronado, Martina Llorens (Llívia) va ser segona, Marta Borràs (MLEC) tercera, Meritxell Dalmau (CANMC) quarta, Ona Vidal (LMCE) cinquena, Blanca Bagaria (LMCE) sisena, Nikole Arriola (AISC) novena i Isabella González (CEVA) desena.

En sub-16, la línia de bons resultats per a l'esquí català es va mantenir, en una categoria realment molt exigent i igualada. En homes, Aniol Torres (Granuec) va finalitzar subcampió, mentre que el seu company d'equip Nicolas Nesweda va ser quart. A més, Iu Vidal i Jan Sule, de LMCE, van acabar en la cinquena i sisena posició, respectivament. També van estar en posicions de Top 10 Conrad Sastre (Granuec), vuitè, i Àlex Paris (AISC), desè.

En la categoria femenina, Georgina Tarragó (LMCE) va aconseguir pujar al podi com a tercera classificada, mentre que Arianna Vilar (MLEC) va ser cinquena, Elsa Sisniega (ELIT) vuitena, Carlota Goula (LMCE) novena i Leire Sánchez (Copos) desena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.