Les seleccions catalanes infantils de futbol sala s'han classificat per disputar les semifinals del Campionat d'Espanya que es juga aquests dies a Almeria. Ambdós combinats estan dirigits per tècnics de casa nostra i amb passat al Manresa FS, com a jugadors i entrenadors, el callussenc Gerard Pusó (selecció masculina) i l'olesà Jordi Barrero (selecció femenina).

Pel que fa als nois, que també compten amb la participació del porter ceretà Quim Moya (Vedruna Puigcerdà), han saldat la fase prèvia amb un ple de victòries. Es van imposar de forma clara, ahir, a la Comunitat Valenciana (4-0) i a Aragó (9-1) i avui al matí, a les Illes Balears (5-1). La semifinal masculina serà demà per a Catalunya a les 12.30 h.

Pel que fa a les noies, Catalunya ha saldat amb triomf els dos compromisos que ha jugat a la fase prèvia. En la jornada inaugural d'ahir, les de Jordi Barrero no van tenir massa dificultats per golejar el combinat de Navarra per 10 a 1. Avui al migdia, Catalunya ha superat Castella La Manxa per 5 a 3. En el seu cas, jugarà la semifinal, també demà a les 12.30 h. Les respectives finals estan programades per diumenge a les 10.30 h (femenina) i 12.30 h (masculina).