El Cadí va aconseguir la divuitena victòria del curs, que li val, després de la combinació de resultats, per assegurar-se el tercer lloc a manca d'un partit per finalitzar la lliga regular. Les urgellenques van derrotar a domicili un perillós -perquè es juga la permanència- Quesos el Pastor Zamarat en un autèntic festival ofensiu. Les noies que entrena Bernat Canut van arribar a vèncer de 18 punts al darrer quart, després que Andrea Vilaró agafés el comandament de les operacions (va anotar 12 dels seus 18 punts al darrer període), però les locals van reduir distàncies al final gràcies a l'encert de l'australiana Madgen.

Tot el partit va ser d'un nivell ofensiu altíssim. Les urgellenques van aprofitar la seva millor circulació de pilota i profunditat de banqueta per imposar la seva superioritat després d'un parcial de 0-8 a l'inici de la segona part. Amb el triomf a Zamora, en què el Cadí es va tornar a mostrar molt coral i en què Kraker va tornar a recuperar l'encert anotador, les de la Seu aconsegueixen definitivament l'avantatge de camp i ja tenen definit el seu duel en els quarts de final del play-off. L'IDK Gipuzkoa serà un rival a l'alça. Ahir va vèncer el Lointek a Gernika.