El pilot monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va firmar la primera pole de la seva carrera esportiva, al Gran Premi de Bahrain, la segona cita del Mundial, per davant del seu company d'equip, l'alemany Sebastian Vettel, i del britànic Lewis Hamilton (Mercedes), mentre que l'espanyol de McLaren Carlos Sainz sortirà des de la quart línia de la graella, en la setena posició.

Leclerc, el segon pilot més jove de la història en debutar amb Fer-rari, no va tenir rival en una sessió que li garanteix sortir des de la primera fila de la graella al costat de Vettel. Hamilton liderarà una segona línia que compartirà amb el seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes).

Els pilots de Ferrari van batre netament els de Mercedes, després de la desfeta que van tenir al Gran Premi d'Austràlia. Lewis Hamilton va marcar el tercer millor temps, però a més de tres dècimes del registre obtingut per Leclerc. Valtteri Bottas va ser quart, i després es va classificar Max Verstappen, que, com Vettel, només va poder fer una volta en la Q3. Actuació excel·lent dels pilots de McLaren, ja que l'espanyol Carlos Sainz va finalitzar setè, darrere Kevin Magnussen, i Lando Norris, desè.