El Reial Madrid va assegurar la victòria al Santiago Martín de la Laguna després d'un partit que va tenir còmodament dominat per 21 punts de diferència (45-66 al tercer quart) però en el qual l'encert de Ferran Bassas va donar vida al conjunt insular, que es va posar a només sis punts (77-83), quan encara faltaven 2.46 per al final. En aquest moment, però, l'encert en els tirs lliures i un triple alliberador de Campazzo van donar aire al conjunt de Pablo Laso, que va tenir un minut final força tranquil.

Fins aleshores, el Madrid es va basar en el bon percentatge de tirs lliures (15 de 29) per anar adquirint distància, sobretot en el segon quart, davant d'un rival que només disposava dels punts d'Abromaitis. Un bon Rudy Fernández i l'encert de Sergi Llull, que va acabar com a màxim anotador del seu equip, van establir una diferència que semblava definitiva.

Però l'encert de Bassas, que també va repartir onze assistències, va donar vida als de Vidorreta, almenys efímera, fins que els visitants van poder anotar els dar-rers punts, que els consoliden en el segon lloc, a dues victòries i el bàsquet average del Barça.

L'Iberostar queda fora de la zona de play-off, a la qual podria tornar si guanya al Congost i el Tecnyconta cau a Santiago.