Amb prop de 300 atletes inscrits entre les 3 curses, dels quals se'n van classificar 247, es van dur a terme ahir la 37a edició de la Mitja Marató de l'Anoia, la 15a dels 10 km Ciutat d'Igualada i la 5a dels 5 km, amb organització del CA Igualada Petromiralles i amb la col·laboració dels Ajuntaments d'Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

Els participants van repetir el recorregut interurbà que duia els atletes d'Igualada fins a Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, amb sortida i arribada a la rambla Sant Isidre de la capital de l'Anoia. L'igualadí Roger Roca va ser el clar guanyador en la Mitja Marató, per davant de Xavier Rodríguez (Escaldats Suria), Guillem Fernández (JAB-Berga), José Enrique Martínez (ind.) i Joan Ruera (CAI Petromiralles). En noies, es va imposar Francina González (CAI Triatló Petromiralles), seguida d'Yveth Camús (CAI Popular) i d'Elisabet Seuba (Cal Font). Van entrar quarta i cinquena Sònia Magallón (CAI Popular) i Montserrat Cutrina (Manresa). Per equips, el CA Igualada Petromiralles va assolir la primera posició masculina i femenina.

En els 10 km Ciutat d'Igualada, es van imposar els triatletes del CAI Triatlo Petromiralles Albert Moreno i Anna Noguera. Entre els nois, Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) va entrar segon i Franc Espuña (JA Berga), tercer. En fèmines, el segon i tercer lloc van ser per a Betty Pérez (Calaf) i Montse Noguera (Sant Joan Vilatorrada).

I en els 5 km es van imposar el vilafranquí Oriol Vilaplana (Miostaf) i l'atleta sub-16 Anna Quero (CAI Petromiralles). Va entrar segon Jordi Comellas (JAB Berga) i tercer, Modest Fernández (Vilafranca P.). Darrere d'Anna Quero es va classificar Gemma Mir (CAI Popular) i Farida El Kasmi (Badia Margarit/CAI).

En l'entrega de trofeus van participar Carme Riera, tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada; Maribel Cuadras, regidora de l'Ajuntament d'Igualada; Camilo Grados, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova del Camí; Pere Pons, en representació de la Diputació; Lluís Cañamares, president del CAI Petromiralles; Francesc Carricondo, vicepresident del CAI, i Josep M. Barquilla, de Marathon Esports.