El Monbus Igualada va aconseguir una nova victòria a Les Comes, en aquesta ocasió en la visita del Tenea Esparreguera, al qual es va imposar per un resultat final de 73-70 en un duel entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (17-15 al final). En el segon període la tendència va ser pràcticament la mateixa, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de marge per als jugadors locals (33-31).

En la segona meitat, els jugadors del Baix Llobregat Nord van fer una millor sortida per capgirar el marcador i tancar el tercer quart amb deu punts d'avantatge (50-60). En els deu darrers minuts, els locals no es van rendir en cap moment i van tornar a donar la volta a l'electrònic i endur-se un treballat triomf que els permet seguir somiant en assolir un dels dos primers llocs del grup C-A de la Lliga EBA. Al final del partit, el tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «hem guanyat un gran equip en un partit nostre molt fluix. Tot i així nosaltres també tenim orgull, i l'hem tret».