La Joviat va fer un dels partits més complets de la temporada, dominant de principi a fi un impotent Nou Esplugues, que va caure per 77 a 36.

Les manresanes van sortir endollades i van trencar el partit des de l'inici, amb un parcial de 13-0, i acabant el primer quart 21-6. En el segon període, la Joviat va seguir amb el ritme frenètic en atac i amb un nivell defensiu que no permetia respirar a les contraries. Un nou parcial de 15-0 va deixar sentenciat el partit en 20 minuts de joc (47-18).

A la represa, van seguir a un bon nivell per acabar d'arrodonir la victòria i completar un partit perfecte davant d'un Esplugues que es va sentir incapaç d'aturar el vendaval de joc de les manresanes. Amb aquest triomf, la Joviat segueix l'estel·la del líder, el potent Joventut, però ara de forma sol·litaria, ja que amb la derrota del Granollers les manresanes són les úniques amb 6 derrotes.