El Sedis Hidrology va aconseguir la quarta victòria seguida (i la cinquena en sis partits), a la seva pista davant el Safa Claror (71-68). Al conjunt urgellenc, que tenia moltes baixes (només van jugar set jugadors), li va costar entrar en el partit, ja que estava massa tou en defensa (19-26 al final del primer quart). En el segon període els locals van reaccionar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de marge en l'electrònic (40-39).

En la represa el Sedis va sortir més concentrat i va poder mantenir-se davant al marcador, tot i que sense gaires diferències (54-50 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts cap dels dos conjunts no va poder obrir el forat definitiu, i tot es va haver de decidir als últims instants. En aquests, un triple de Jordi Serrato i un tir lliure de Sergi Serrato van donar el triomf als urgellencs, ja que el dar-rer triple rival no va entrar.