Campionat rodó el que ha disputat la selecció catalana infantil de futbol sala a l'estatal celebrat a Almeria. El combinat dirigit pel callussenc Gerard Pusó va superar ahir en una final trepidant Castella-la Manxa (3-5), adjudicant-se el títol de forma brillant.

El combinat català, que va comptar també amb la presència del porter Quim Moya (Vedruna Puigcerdà), va saldar amb victòries tots els partits que va disputar en la competició. A la finalíssima, al pavelló d'El Ejido, els catalans van mostrar ambició des del primer moment i van inaugurar el marcador al minut 4 en una acció d'estratègia. Castella-la Manxa esperava les seves oportunitats al contracop i, al minut 6, en va aprofitat una per marcar (1-1). El joc català mantenia l'alegria i abans del descans va arribar l'1 a 2. La pissarra de Gerard Pusó va tornar a tenir un paper determinant a l'inici del segon temps (1-3). Sense temps de pair el tercer, Castella-la Manxa va reduir la diferència a la sortida d'un córner (2-3). Els de Pusó van tornar a fer gala del seu olfacte ofensiu (2-4), però de penal va arribar el 3 a 4. Sense donar peu a una revifalla castellana, Catalunya va segellar el triomf amb el 3 a 5 definitiu.

A la fase prèvia, els catalans es van imposar a València (4-0), Aragó (9-1) i les Balears (5-1); a semifinals van derrotar Galícia (6-4).