El primer equip del Manresa FS (Segona B) ha d'afrontar aquest vespre (21.15 h) el partit corresponent als setzens de final de la Copa Catalunya, a la pista del Vacarisses (Tercera Nacional).

En aquesta competició, el Vacarisses va entrar en la tercera ronda eliminant el Castellbell, a la pista bagenca, en la tanda de penals després d'empatar a dos gols; i en la quarta ronda va quedar exempt. Ara rebrà el conjunt manresà en el que s'espera que sigui una autèntica festa del futbol sala a la població vallesana. Aquesta temporada, en la mateixa competició, ja va rebre l'Escola Pia.

El Vacarisses, dirigit per l'extècnic del Manresa FS Albert Juanpera, és sisè a la classificació del grup 1 de Tercera Nacional i ve de perdre amb el cuer Montcada a casa, un equip que mostra símptomes, en les darreres jornades, de poder salvar-se, fet pel que el resultat no és del tot significatiu.

El conjunt manresà només ha jugat una eliminatòria i va ser a la pista del Gsport de Ger, a la Cerdanya, on va guanyar per 2 a 7.

El vencedor del Vacarisses-Manresa FS jugarà amb el Sala 5, que sorprenentment va eliminar el Pallejà la setmana passada.