La Molina va acollir una de les últimes grans cites de la temporada d'hivern 2018-19, el Campionat de Catalunya de velocitat d'esquí alpí en categoria sub-14 i sub-16. Els corredors van participar en dues jornades de súper gegant (SG), tot i que només la primera va ser vàlida per al campionat.

En la SG inaugural, que decidia el Campionat de Catalunya, els més joves, de la categoria sub-14 van mostrar un alt nivell i una igualtat que es va veure reflectida en les primeres posicions. En categoria femenina, la berguedana Aura Coronado (MLEC) va endur-se el títol per només 5 centèsimes d'avantatge sobre Martina Llorens (Llívia) i 77 sobre Nikole Arriola (AISC), que va ser bronze. En nois, Marçal Mestres (Granuec) va ser el més ràpid, seguit de Lluc de Castellarnau (CAEI) i de Roger Barceló (CANMC).

En sub-16, Elsa Sisniega (ELIT) va endur-se el títol de campiona catalana, i van completar el podi dues membres de LMCE, Georgina Tarragó, segona, i Carlota Goula, tercera. En la prova masculina, Jan Sulé (LMCE) va proclamar-se campió amb menys de mig segon de diferència respecte d'Aniol Tor-res (Granuec) i 7 dècimes respecte de Martí Pérez (LMCE).

Decidits els campions de Catalunya, els joves corredors van tenir l'oportunitat de tornar a volar en el mateix traçat, en aquest cas amb els trofeus de la prova en joc. En sub-14 femení, Aura Coronado va repetir victòria, mentre que, en aquest cas, Nikole Arriola va ser segona i Martina Llorens, tercera.

En nois, Lluc de Castellarnau va pujar a l'esglaó més alt del podi, mentre que Marçal Mestres va ser segon i Roger Barceló, tercer.

En sub-16, triomf d'Elsa Sisniega, acompanyada al podi per Georgina Tarragó i Maria Rovira (LMCE). En nois, Jan Vilella (CET) va ser el més ràpid, seguit de Jan Sulé i Conrad Sastre (Granuec).