El Manresa FS va superar els setzens de final de Copa Catalunya al guanyar a Vacarisses a domicili. En els primers minuts es va viure molta intensitat, ratllant la duresa per part d'algun jugador local. Als dos minuts, Asis va avançar als visitants refredant una mica la forta pressió dels del Vallès. El partit continuava pels paràmetres de domini visitant i amb el Vacarisses buscant fer contracops; en un d'ells va empatar al minut 13 (gol d'Ivan Ortiz).

Faltaven set minuts pel descans i els locals ja havien acumulat cinc faltes. Aquesta circumstància la va aprofitar el conjunt manresà i en concret Asis, que va transformar el llançament de dos dobles penals . Amb aquests paràmetres, Asis havia aconseguit tres gols però no en va tenir prou i va fer el quart a un minut pel final del primer temps.

El Vacarisses no donava el partit per perdut davant la cridòria dels seus afeccionats. Fins i tot, al segon temps, els col·legiats aturaren el partit a l'escoltar del sector local de la graderia càntics ofensius cap el Manresa FS.

Passat això, els aficionats van tornar a animar als seus però Corvo feia l'1 a 5 a sis minuts pel final. Va reduir diferencies el conjunt entrenat per Albert Juanpera jugant de cinc però altre cop Asis a porta buida tancava la nit golejadora. El proper rival dels manresans serà el Sala 5 Martorell.