Ricardo García, del Club Billar Vic, va ser el brillant vencedor de la setzena edició del Trofeu Ciutat de Manresa de billar a tres bandes. Pel local social del Club Billar Manresa han passat, durant diversos caps de setmana, alguns dels millors especialistes catalans fins arribar a la final que va tenir lloc diumenge a la tarda.

García es va desfer a la final de Casademunt, del Club Billar Barcelona, pel resultat de 40 a 26 caramboles en 41 entrades. Com a pas previ de la final, es van jugar les semifinals.

García va superar Sergi Jiménez, del Foment de Molins de Rei, per 40 a 26 caramboles en només 18 entrades, mentre que Casademunt va donar la sorpresa en guanyar Armand Moreno del Club Billar Lleida per 40 a 32 en 31 entrades. Cal destacar el bon nivell general i les bones partides seguides per molts aficionats sobretot a la fase final.

Des de fa uns anys, en el Ciutat de Manresa es premia el millor jugador local amb el Trofeu Jaume Arnau. Aquesta vegada va ser per a Josep Lluís González, davant d'Antoni Sáez, Antoni Garcia i Francesc Hernández.

Amb la disputa d'aquest Trofeu Ciutat de Manresa, el Club Billar Manresa posa el punt final a un mes de grans esdeveniments al seu local social com el campionat de Catalunya de billar artístic, el català femení de tres bandes i l'open de billar lliure.