Isidre Suau, un navassenc de 55 anys, compleix des de fa tres anys la seva segona etapa com a tècnic del primer equip del club bagenc, en la qual ha aconseguit dur-lo fins a Copa Catalunya. Anteriorment havia estat jugador de l'entitat durant 21 temporades i, en la seva primera etapa com a entrenador, va assolir l'ascens a la lliga EBA, el 26 de maig del 2000 a Ponferrada.

Quines són les claus de la magnífica temporada que estan realitzant?

Des del descens a Segona Catalana, el maig del 2016, vam aconseguir formar un grup humà potent, que s'encoratjava davant les adversitats i que seguia sempre la mateixa filosofia. També ha estat important el suport de l'afició, que s'hi ha implicat omplint el pavelló a cada duel i, en els grans partits, feia recordar l'ambient viscut quan érem a EBA.

A més de l'afició, imagino que tot el poble ha vibrat amb el vostre joc.

Sí, Navàs és un poble de bàsquet i aquests últims anys està molt content amb el club. Això es nota perquè moltes empreses locals ens aporten petites quantitats en concepte de patrocini.

En aquests quatre partits que resten per al final de la fase regular, quin repte es marquen?

El mateix que al principi de temporada, intentar guanyar tots els partits per acabar l'any amb una sola derrota.

Un cop finalitzada la lliga arribarà la final a quatre de Primera Catalana. De quina manera l'afrontaran?

Amb la mateixa mentalitat que portem tota la temporada, intentarem mostrar-nos al màxim de competitius i, si poguéssim gua-nyar-la, seria la cirereta de la temporada.

Ja estan pensant en la propera temporada?

De moment no gaire, ja que d'aquí a poques setmanes renovarem la junta directiva del club, que serà continuista. He de dir que tots els jugadors es mereixen l'oportunitat de continuar l'any vinent a Copa Catalunya, però també que sempre que hem pujat de categoria hem fet petits retocs, i aquest estiu tampoc ho descarto. De cara a l'objectiu del curs vinent, clarament seria la permanència.