El Reial Madrid ha guanyat aquest dissabte per 2-1 a l'Eibar, amb dos gols de l'ariet francès Karim Benzema, en un partit d'anades i tornades corresponent a la 31a jornada de LaLiga Santander, que ha servit als blancs per recuperar certa calma a l'escalf del seu públic, superat ja el tràngol de Mestalla.

LaLiga Santander: Els gols del Reial Madrid - Eibar (2-1)

LaLiga Santander: Els gols del Reial Madrid - Eibar (2-1)

En un dia fred i encapotat, els clarobscurs de l'equip madridista segueixen molt presents malgrat aquesta victòria, que va arribar amb remuntada en la segona meitat. Així, els homes de Zinédine Zidane van aconseguir els 60 punts per retenir amb marge la seva tercera posició, encara que sense aspectes d'apropar-se a l'Atlètic de Madrid en la lluita per ser segons.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Keylor Navas; Odriozola, Varane, Nacho, Reguilón; Fede Valverde, Modric (Kroos, min. 76), Isco (Brahim, min. 90); Asensio, Benzema i Bale (Lucas Vázquez, min. 76).

Eibar: Dmitrovic; Paulo Oliveira, Ramis (Orellana, min. 54), Cote; Cucurella (Charles, min. 83), De Blasis, Escalante, S. Álvarez; Marc Cardona (R. Peña, min. 72), Joan Jordán; i Sergi Enrich.

Gols: 0-1, min. 39, Marc Cardona; 1-1, min. 58, Benzema; 2-1, min. 81, Benzema.

Àrbitre: González Fuertes (C. Asturià). Ha amonestat amb targeta groga Paulo Oliveira (min. 21).

Estadi: Santiago Bernabéu, 50.284 espectadors.