El CCR Castelldefels es podrà proclamar demà (12.45 h) campió matemàticament al seu pavelló si aconsegueix els tres punts davant el Manresa FS. En cas d'empat o derrota, haurien d'esperar, com a mínim, una jornada més. Els manresans, però, també tenen un objectiu prou potent, com és el d'aconseguir mantenir la segona posició o baixar a la tercera, en el pitjor dels casos, si vol tenir accés a la propera edició de la Copa del Rei. Paco Cachinero disposarà d'una plantilla justa, després de la lesió de llarga durada d'Òscar i de la baixa de Carles Güell (ara al San Mauro de futbol), fet pel qual haurà de tirar de juvenils.

El CCR, ara entrenat per l'extècnic del Manresa FS Sito Rivera (a Divisió de Plata), pot presumir d'estar invicte en la competició, amb només tres empats. A la primera volta, 6 a 8 al Pujolet.

En juvenils, Manresa FS-Barça

A la Divisió d'Honor juvenil, enfrontament atractiu aquesta tarda al Pujolet (18.15 h) entre el Manresa FS i el líder FC Barcelona. Els manresans, que dijous van eliminar el Sala 5 a la Copa Catalunya per penals (2-2), ocupen una meritòria cinquena plaça a la lliga.