L'encert des de la línia de tres punts en el darrer període va permetre al València Basket remuntar un partit que tenia gairebé perdut a Andorra quan faltaven poc menys de set minuts per al final (65-55) i endur-se un triomf que el fa aspirar a les quatre primeres posicions de la lliga. Per contra, el MoraBanc Andorra, que havia entrat en zona de play-off la jornada passada, la pot perdre aquesta en cas que el Baxi Manresa i el Tecnyconta Saragossa guanyin.

El duel va ser dominat pels andorrans, sobretot a partir del tercer període. Després d'un primer quart igualat i de l'avantatge dels valencians a l'inici del segon, Rafa Luz va comandar la reacció del conuunt local, que va equilibrar l'enfrontament per tal d'arribar al descans amb un empat a 37 que ho deixava tot obert.

Va ser després del descans que l'Andorra va començar a adquirir distància. Un motivat Moussa Diagne, que es va recuperar de la síncope que el va fer estar ingressat, es va multiplicar a sota la cistella i els punts de Jelínek van catapultar el conjunt d'Ibon Navar-ro a una diferència de tretze punts (58-45), matisada al final del quart.

A la represa, tot semblava igual després d'un triple d'Albicy, però del no-res va ressuscitar l'equip visitant, amb quatre triples seguits, dos de Vives, un de Dubljevic i un altre de Sastre, només contrarrestats per dos triples de Sané.

Amb empat a 67, amb més de quatre minuts encara per jugar, Dubljevic va agafar la responsabilitat valenciana. Els taronja van arribar a tenir tres punts d'avantatge, però Jelínek va situar el 72-73 final encara amb un minut i mig per jugar. A poc a poc, tots dos equips van anar errant les possessions. En les dues últimes jugades, Guillem Vives va errar un tir senzill a sota la cistella i, amb deu segons en joc, Albicy es va jugar un triple, però el va errar.