Decepció per al Gimnàstic de Manresa. El seu equip de la Divisió d'Honor juvenil ha perdut la categoria en caure derrotat per 2-1 pel Lleida Esportiu, un equip que també es jugava la permanència. Una victòria o un empat afavoria els manresans i, durant molts minuts, han tingut un resultat que els allunyava del descens.

A la primera part el marcador no s'ha mogut i qui ha marcat primer, a la represa, ha estat el Nàstic amb una diana de Garrido al minut 58. Però els lleidatans han reaccionat. Al minut 75, a manca d'un quart d'hora pel final, han empatat. Era un marcador que encara mantenia els manresans a Divisió d'Honor però tot seguit ha arribat el 2-1. Fins el temps afegit ha lluitat l'equip del Bages, però sense sort. El Gimnàstic de Manresa ha estat dues temporades a la Divisió d'Honor juvenil.