El Cadí la Seu tanca amb rècord de victòries la fase regular de la lliga. Mai abans l'equip urgellenc havia aconseguit dinou triomfs en Lliga Femenina. Després de der-rotar l'Araski de forma brillant, el conjunt que entrena Bernat Canut ha tancat la millor temporada regular de la seva història i ara ja se centra en el partit de dimecres, el primer del creuament amb un IDK Gipuzkoa que ahir va assaltar Fontajau.

Tot i fer una mica més de rotacions de l'habitual, en el partit número 100 d'Andrea Vilaró amb la samarreta blanc-i-blava del Sedis Bàsquet, el Cadí va aconseguir fer un joc fresc, amb una circulació de pilota molt alta i amb un nivell d'encert en el llançament força destacat. Les urgellenques van repartir molt joc, van tornar a jugar de forma coral, i van sobresortir un grapat de jugadores, especialment Ariadna Pujol i Merritt Hempe. Però, com sempre, peces bàsiques com Yurena Díaz, Mehryn Kraker o Georgina Bahí van saber aportar al granet de sor-ra necessari quan va caldre.

Només començar el matx, un intercanvi de bàsquets va mantenir la igualtat. L'Araski, sostingut per Edwards, mirava de posar traves a les urgellenques. Però l'ala-pivot americana es va quedar massa sola per intentar plantar cara al vendaval de bàsquet que durant moltes fases del partit va fer el Cadí, el qual a base d'encert i ofici va anar incrementant la diferència com una piconadora.