L'Unicaja de Luis Casimiro es va imposar de 25 punts davant un Joventut que va claudicar al darrer quart quan va encaixar un parcial de 34-20. Els malaguenys retenen el quart lloc, amb 16 victòries, les mateixes que el València, cinquè. Pel que fa a la Penya continua en la sisena posició amb 14 triomfs, els mateixos que el Manresa. Els de Badalona van davant per tenir millor resultat en la resta de punts a favor i en contra general: +6 per al Divina Pastora pels -30 que té actualment el Baxi. El conjunt del Tecnyconta, que també ha vençut 14 partits fins ara tanca la zona de play-off (-68 en la resta de punts acumulats).

En la seva visita al pavelló del Martín Carpena, a Màlaga, l'equip del Joventut sempre va anar molt a remolc d'un adversari superior. Cedia de vuit punts al descans i en començar el darrer quart perdia per 54-43, un marcador que era força baix d'anotació.

Però la dinàmica va canviar i els jugadors locals van començar a sumar de tres en tres, encertats des de la línia de 6,75. Un parcial de 25-7 va deixar-ho tot dat i ben beneït amb un resultat de 79-50 que ja era irremuntable. Els triples locals van ser aconseguits per uns encertats Adam Wazcynski, Dani Díez i Alberto Díaz. A falta de poc més de quatre minuts, la Penya va aconseguir retallar la diferència mínimament amb el seu ala-pivot Marko Todorovic com el jugador més destacat en aquest tram final.