El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la complicada pista de l'Horta barceloní, que es va endur el triomf per un resultat final de 68-59 i fa un important pas endavant de cara a les seves aspiracions de permanència a Copa Catalunya.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany van fer un inici de partit molt dolent, i això va propiciar que els locals marquessin el ritme del duel mitjançant fortes defenses i tanquessin el primer quart amb tres punts de marge (11-8). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i els barcelonins van ampliar la renda fins als cinc punts a la mitja part de l'enfrontament (31-26).

Tornant dels vestidors tot va seguir pràcticament igual fins als últims minuts del tercer quart i els primers del darrer, quan l'Horta va anotar un clar parcial de 9-0 i va obtenir tretze punts de diferència, diferèncai de la qual els bagencs no es van poder recuperar. En el proper partit, el CB Artés jugarà al seu pavelló davant el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el dissabte 27 d'abril a partir d'un quart de set de la tarda.