Tot i un bon començament de l'equip gallec que guanyava de 6 punts al final del primer quart, el Breogán no va poder oposar prou resistència al líder de la lliga ACB, un Barça Lassa que va imposar la seva jerarquia a Lugo.

El partit es va trencar al tercer quart gràcies al domini exercit per jugadors com Ante Tomic, Chris Singleton o Víctor Claver que van ser imparables pels defensors del Breogán. Amb aquest resultat, el Barça Lassa s'aferma en el primer lloc amb 22 victòries en 26 partits, amb un marge de 2 triomfs sobre el Madrid, segon. El Breogán està amb 8 victòries i en la penúltima posició, en zona de descens.

Els balls dins de la pintura de Tomic i els recursos anotadors de Singleton van ser massa per a un Breogán que tenia en McCallum el seu millor valor però insuficient per mantenir el marcador igualat en els darrers quarts.

A la mitja part, l'exjugador Juan del Barça Juan Carlos Navarro, la mare del qual es de Meira, poble a prop de Lugo, va rebre el càlid homenatge per part de l'afició del Café Candelas Breogán.