El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquesta vegada en la visita del Flanigan Calvià balear, que es va imposar per un resultat final de 59-65.

El matx va arrencar amb molta igualtat i amb diverses alternances en el marcador, que al final del primer quart reflectia un 16-20. En el segon període els visitants van sortir amb molta força i van anotar un parcial de 11-23 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un clar 27-43.

Lluita martorellenca fins el final

En la represa, els illencs van estar més de set minuts sense anotar, i això va fer que els del Baix Llobregat Nord anotessin un parcial inicial de 10-0 (37-43). Poc després, els balears van reaccionar i van finalitzar el tercer quart amb el partit bastant encaminat (38-57). En els deu darrers minuts, els locals van lluitar fins al final i van obligar el rival a treballar de valent per endur-se el triomf. La setmana que ve, el Club Bàsquet Martorell es desplaçarà a la pista d'un dels equips de la zona baixa, el Salt gironí. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 13 d'abril a partir de les set de la tarda.