El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria al pavelló Ramon Martí, aquesta vegada en la visita del Valls, al qual es va imposar per tres punts de diferència (80-77).

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (13-11 al final del període). En el segon, els jugadors visitants es van fer amb el domini del duel i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts d'avantatge en el marcador (29-38).

En la segona meitat, els vallencs van obrir encara més forat en l'electrònic i van tancar el tercer quart amb un contundent 52-69. En els deu darrers minuts, però, només hi va haver un conjunt sobre la pista, el del Baix Llobregat Nord, que va anotar un parcial clar de 28-8 per endur-se un nou triomf. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera visitarà la pista del cuer, un Castellbisbal que encadena dinou derrotes de forma consecutiva. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 13 d'abril a partir de les set de la tarda.