La Salle Manresa S. Gol va aconseguir una nova victòria a domicili, aquest cop a la pista d'un dels rivals de la zona baixa de la taula classificatòria del grup 2 de Primera Catalana, el Safa Claror barceloní, al qual es va imposar per un contundent resultat final de 47-71. Aquest és el segon triomf en dos partits des que Sergi Muñoz va rellevar Jordi Romeu a la banqueta lasal·liana.

Els jugadors visitants van sortir amb molta força i van començar a agafar avantatges ja des dels primers minuts (8-17 al final del quart inicial). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i els homes de La Salle van anotar un parcial de 9-20 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vint punts de diferència en l'electrònic (17-37).

Tornant dels vestidors tot es va igualar una mica més, però els bagencs no deixaven que el rival s'acostés en l'electrònic en cap moment. Es va tancar el tercer quart amb un marcador de 33-55. En els deu darrers minuts, els jugadors de Muñoz van arribar a tenir fins a 27 punts de diferència i van obtenir un triomf que els permet encarar la recta final de la temporada amb cert optimisme. En el proper partit de la competició, La Salle Manresa S. Gol rebrà a la seva pista un dels cuers del grup, l'Sferic de Terrassa-Aplidium, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 27 d'abril a partir de tres quarts de sis de la tarda.