El pilot manresà Toni Elías, de l'equip Yoshimura Suzuki, va aconseguir la victòria ahir al vespre en la segona de les curses que es van disputar aquest cap de setmana corresponents a la primera cita del campionat MotoAmerica, al circuit d'Atlanta. Elías, a més, se situa líder del campionat després de les dues primeres curses, ja que dissabte va ser segon i el guanyador d'aquella cursa, Cameron Beaubier (Yamaha), no va poder passar ahir del tercer lloc.

Elías va vèncer amb una diferència d'1,839 segons respecte de Matthew Scholtz (Yamaha), que dissabte només havia pogut ser sisè. En la cursa d'ahir, la quarta posició va ser per a JD Beach (Yamaha), que va entrar gairebé enganxat a Beaubier, i la cinquena, ja a més de 17 segons, per a Josh Herrin, company d'equip d'Elías al Yoshimura Team.

La propera prova serà el cap de setmana que ve al circuit de les Amèriques, a Austin, que coincidiran amb la disputa dels grans premis del tercer cap de setmana del Mundial de motociclisme.