El president de la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales vol revolucionar les competicions domèstiques de cara a les properes temporades. Proposa redissenyar la Supercopa d'Espanya i la Copa del Rei a falta d'aprovació per part de l'Assamblea General Extraordinària.

Finalment es confirma que la Supercopa passarà a jugar-se el gener i es disputarà a l'estranger, amb el continent asiàtic com a principal candidat a albergar-la. El format d'aquesta competició també canvia ja que es convertirà en una 'final four', els participants de la qual gaudiran d'una bonificació a la Copa del Rei.

Aquesta bonificació consisteix en que els quatre equips s'afegiran a la Copa del Rei als setzens de final, mentre que la resta d'equips de Primera entraran en el sorteig de la competició des de la primera ronda juntament amb equips de Segona, Segona B, Tercera i Regional. A més a més, les eliminatòries seran a partit únic i sempre al camp de l'equip de categoria inferior, un format inspirat en la FA Cup anglesa, fins a les semifinals que es disputaran a doble partit.

La Federació explica que "les dues iniciatives suposen una important descàrrega de partits en el calendari de les properes temporades", un calendari, el de la propera temporada, que l'Assamblea també haurà d'aprovar el proper 29 d'abril.