El Gimnàstic de Manresa B juvenil va obtenir una vital i trascendent victòria davant del Gavà, equip que ocupava la segona posició a la lliga. Els manresans van sobreposar-se al gol matiner encaixat i a la represa, amb una gran capacitat competitiva, van ser capaços de donar la volta al marcador i de deixar la lliga molt encar-rilada a falta de quatre jornades per al final. Ambdós equips van sortir amb molt de respecte en els primers 45 minuts i els visitants van aconseguir marxar al descans amb l'avantatge mínim de 0-1.

A la represa, els bagencs van gaudir de minuts molt bons i, gràcies a una gran efectivitat, van ser capaços de capgirar el resultat i de remuntar. La setmana vinent el Gimnàstic B visitarà el Prat.