La plaça Milcentenari de Manresa va ser l'escenari d'una festa esportiva amb motiu de la celebració del 1r Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte

El Rena 1, de la Renaixença, va guanyar en categoria masculina, i la Sèquia Girls, de La Sèquia, en la categoria femenina. L'equip de l'escola Bages va rebre la distinció Respecte al comportament, per ser qui va complir millor les 14 regles als Cruyff Court.

En la categoria masculina, en la segona posició es va classificar el

Twelve FEDAC, que va ser seguit per La Sèquia Boys, l'escola Bages, les Dominiques FEDAC Manresa i Los Pimpinela (La Sèquia). En noies, la segona posició va ser per al Rena 2, de la Renaixença.

Els dos equips campions seran a la semifinal catalana dels dies 11 i 12 de maig, a Martorell. La final serà el 2 de juny a Igualada.