Un sobri Kirolbet Baskonia va superar el MoraBanc Andorra per només dos punts de diferència (84-82), en un matx en què els bascos van anar gairebé sempre per davant en el marcador i van saber administrar l'avantatge fins al final.

Els locals van sortir a la pista amb més frescor i, gràcies a l'encert de Shavon Shields, van acabar el primer quart amb dos punts de marge (20-18). En el segon període hi van haver molts errors ofensius, però el Baskonia va aconseguir dominar el rebot ofensiu per tal d'arribar a la mitja part de l'enfrontament amb onze punts de marge (42-31).

A la represa, els homes dirigits per Velimir Perasovic van intentar trencar el duel, però entre Shurna i Albicy van mantenir els visitants dins el partit al final del tercer quart (57-52). En el darrer, els andorrans es van situar a dos punts, però els bascos van estar més encertats a la recta final.