Malgrat el reguitzell de garrotades que ha encadenat el Girona al seu estadi, Montilivi continua confiant en l'equip. Ho va demostrar dissabte passat en el derbi contra l'Espanyol i ho tornarà a fer avui en el duel contra el Vila-real (18.30 h). Un partit que pot condemnar el Girona al patiment en cas de perllongar la ratxa de 10 (sí, 10) jornades consecutives sense guanyar com a local, o bé permetre respirar una mica a l'equip en cas de triomf, o també empat. Sigui com sigui, l'objectiu passa per guanyar un parell de partits, pel cap baix, d'aquí a final de temporada, i si és contra un rival directe tindrà doble valor. És per això que el vestidor s'ha conjurat aquesta setmana per intentar acabar amb la mala ratxa a casa i per superar un Vila-real que tampoc passa pel seu millor moment anímic, després de caure de manera dramàtica contra el Celta (3-2), el Betis (2-1) i dijous el València a l'Europa League (1-3), i de veure com el Barça també els castigava privant-los del triomf amb dos gols en el temps afegit (4-4).

Després de les molèsties al soli que no li van permetre actuar al 100 % contra l'Espanyol, el club ha mimat Stuani aquesta setmana perquè estigui en plenes condicions físiques. Eusebio Sacristán, i també l'afició, és conscient que bona part de les opcions d'arribar a la permanència passen per la punteria del davanter uruguaià, autor de 19 gols aquesta temporada entre Lliga i Copa.

«Parlar de suposicions no ens servirà de res, podríem estar millor però també pitjor. Dependre de nosaltres ens fa ser positius i optimistes; si donem continuïtat a tot allò que fem bé, estem segurs que tindrem el premi ben aviat», va comentar Eusebio Sacristán, el tècnic d'un Girona que espera guanyar el Vila-real per poder tranquilitzar la seva afició.