Els preminis van acaparar el protagonisme en la segona i última jornada del primer Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià.

El Complex Vell Congost va acollir, des de primera hora del matí, la fase de grups dels nivells A i B premini masculins, mentre que set formacions de nenes jugaven al pavelló de l'Ateneu.

El torneig femení va finalitzar a les 13.42 hores. L'organització va maldar per tal que tots els equips juguessin el màxim número de partits i va establir la següent classificació final: 1r Iraurgi Azpeitia (3-1), 2n Colegio El Salvador (Saragossa)(4-0), 3r CB Igualada (2-2), 4t AE La Salle Manresa (2-2), 5è Fundació Joviat (1-3), 6è CB Balaguer (1-2) i 7è Colegio San Ignacio (Pamplona)(0-3). L'equip del navarrès San Ignacio va rebre el trofeu al fair play, que s'atrogava a un únic equip del torneig.

La competició masculina va finalitzar a mitja tarda, després d'un dinar que va aplegar 230 tècnics i jugadors al Nou Congost. La Fundació Joviat es va imposar en el nivell A, després de superar El Olivar saragossà (56 a 37). L'equip de la Federació Andorrana va der-rotar el San Ignacio pamplonès a la final del nivell B.

L'acte de cloenda es va fer amb les grades plenes de gom a gom. Jordi Serracanta, regidor d'Esports, va assenyalar que «volem consolidar aquest torneig i donar-lo a conèixer per convertir-lo en un referent esportiu».