La Joviat va saltar a la pista contra el Manyanet Reus sabent de la importància del partit i els primers instants van ser de color manresà, que va dominar el ritme del duel i va establir el primer avantatge (14-7). A partir d'aleshores les visitants van reaccionar i amb un parcial de 0-10 van remuntar el matx (14-17).

En el segon període els atacs es van imposar a les defenses, amb un alt grau d'encert des del perímetre. Les reusenques exercien una bona elaboració de pilota que normalment acabava amb canasta, mentre que a la Joviat li costava més anotar, tot i que es mantenia a prop en el marcador (33-37).

A la represa, va destacar per l'alt encert de les manresanes. Ho van ficar practicament tot, i això els va permetre posar-se, de nou, per davant i arribar als minuts finals amb un punt més de confiança (53-50).

En els primers minuts de l'últim quart es van viure intercanvis de parcials, el matx seguia igualat, fins que l'encert des del tir exterior, clau en tot el partit, va tornar a avantatjar les manresanes, que aquest cop no es van deixar atrapar i van segellar un important triomf per 71 a 64.

Victòria contra el Sant Cugat

Divendres, la Joviat va resoldre un altre enfrontament, contra el Sant Cugat (63-42), aplaçat de la divuitena jornada. En el partit va ser clau el segon quart de les manresanes, que invertint un alt grau de concentració i intensitat defensiva van encaminar un nou triomf, el dinovè.