Es va celebrar la 26a edició de la Cursa de la Sanitat Catalana i amb doble variant pel que fa a les distàncies, la de 5,5 km i la de 10,5 km. El circuit era mixt, d'asfalt i de terra, amb sortida i arribada al costat de l'Hospital i s'havia de fer una volta per la serralada de la Marina. La participació va ser de prop de 500 atletes (300 dels quals van ser a la prova llarga i 200 més, a la curta). Fondistes del Solsonès hi va acudir amb Sancho Ayala i Josep Alconchel, els quals van córrer la cursa llarga.

En els primers quilòmetres de la prova, Sancho Ayala es va deixar portar pel ritme que va marcar el primer líder, Rubén Castro. Va ser a partir del quilòmetre 3 quan el solsoní es va posar en la primera posició i en el 7, ja a la pujada final, va despenjar dels qui fins aleshores aguantaven el seu ritme, Elías Pérez i l'esmentat Rubén Castro.

La victòria de Sancho va ser amb un temps de 36'41''. Elías va ser segon (37'20''), i tercer, Castro (38'53''). Pel que fa a Josep Alconchel, va ser el 154è de la general, amb 59'28''.