El Kirolbet Baskonia va caure en la seva estrena en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga, a la pista del CSKA de Moscou (94-68), en un duel en què els de Velimir Perasovic van aguantar el tipus durant la primera meitat davant un dels grans candidats al títol i en el qual es van desplomar després d'un fantàstic tercer quart de l'equip rus, en què va decidir la màgia del base Sergio Rodríguez.

En l'altre partit disputat ahir, el Fenerbahçe turc, un altre dels favorits, va passar per sobre del Zalgiris Kaunas (76-43) i situa l'1-0 a la sèrie. Després d'un primer quart anivellat, els jugadors dirigits per Obradovic van clavar un parcial de 23-8 que els va permetre arribar al descans amb un clar 38-21. En la segona meitat, els turcs van seguir amb el seu clar domini i van anar fent més gran el forat fins al resultat final.

Avui, torn del Barça i el Madrid

El Barça Lassa visitarà l'Anadolu Efes, a partir de les 19 hores, i tindrà la primera oportunitat per guanyar a domicili i prendre el factor pista als turcs, un fet que necessiten si volen ser a la final a quatre que es disputarà a Vitòria. Més tard, a les 21.15 hores, el Reial Madrid jugarà al seu pavelló enfront del Panathinaikos, en una reedició de l'eliminatòria de la temporada passada que l'equip grec afronta amb ganes de revenja i amb la sabiduria que garanteixen Rick Pitino des de la banqueta i Nick Calathes com a director de joc sobre la pista.