18 de abril de 2019
18.04.2019

El Parc Central, centre neuràlgic d'algunes activitats col·laterals

18.04.2019 | 00:16
El Parc Central ja era ple ahir d'elements que demostraven que la VolCat està a punt de començar

La instal·lació de les veles dels diferents equips i de tots els aparells de cronometratge, a part dels inflables de sortida i d'arribada i d'altres elements publicitaris, ja deixava clar ahir al Parc Central d'Igualada que aquella és la zona central de la VolCat. Avui s'hi faran tots els actes previs a l'arrencada de la prova, però les activitats més destacades hi tindran lloc entre dissabte i diumenge.

Així, dissabte també s'hi donarà el tret de sortida a la cursa de BTT per a nens i nenes de fins a 14 anys, que voldran emular els seus ídols en un recorregut adaptat a les seves edats. Diumenge hi haurà un taller ecològic de Fira Verda de Carme, al migdia, i s'hi farà l'Eliminator.

Durant els quatre dies, a la zona d'exposició hi haurà marques comercials, serveis al corredor i una mostra turística dels municipis. A més, diverses activitats infantils i els serveis del VolCat Festival, amb una zona d'acampada, les màximes comoditats possibles i també servei de dutxes a la zona del Xipreret.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit