La corredora manresana que resideix a Rajadell Marta Muixí va guanyar en categoria femenina la divuitena edició del Camí dels Matxos. És una prova ben exigent i organitzada pel Centre Excursionista Torelló, amb un total de 63 quilòmetres durant els quals es coronen els tres grans cims del territori: Bellmunt (1.264 m), Puigsacalm (1.514) i Cabrera, de 1.316 m. Cal remarcar que, en la categoria masculina, va caure el rècord de la prova, i Andreu Simón l'ha deixat amb 6 hores 9 minuts. El corredor del Buff Pro Team és de Sant Vicenç dels Horts.

Entre les dones, Marta Muixí va dominar la prova i va creuar la meta amb un temps de 8 hores 2 minuts i 55 segons, sempre davant de les perseguidores. La bagenca, que el març es va proclamar campiona catalana en curses d'ultraresistència, va estar a mitja hora del rècord històric de la prova (7 hores i 31 minuts). La segona era Laura Estorch (8h 52') i la tercera, Anna Capdevila (9h 20').