El Reial Madrid és l'únic dels quatre equips que tenen el factor pista favorable en els quarts de final de l'Eurolliga que ha saldat amb victòria els dos partits disputats a casa. Ahir va ser molt més fàcil que el primer dia. Els blancs van treure pofit d'un gran inici de partit, amb un 16-4 favorable (i un parcial de 9-0) per desfer-se d'un Panathinaikos que va semblar que sortia derrotat des del principi i que, tret dels primers minuts de la represa, no va fer mai la sensació que pogués remuntar.

El principi de partit dels blancs, impulsats per la direcció de Campazzo, va ser gairebé perfecte, i un triple de Prepelic, autor de nou punts en els dos primers quarts, situava un 21-6 definidor.

El conjunt de Rick Pitino va intentar refer-se amb Deshaun Thomas i amb bàsquets fàcils de Kilpatrick. Al principi del tercer quart es va posar a set punts (38-31), però l'entrada de Campazzo novament, i l'encert de Taylor i Randolph, van provocar que ja no calgués patir més.

Dues eliminatòries igualades

Les altres dues sèries, disputades dijous, estan empatades a un triomf. El Baskonia va guanyar a la pista del CSKA de Moscou per 68-78, amb uns grans primer i tercer quarts i la gran aportació de Hilliard, Shields i Poirier, amb 45 punts entre tots tres. A Istanbul, el Zalgiris, apallissat el primer dia, va vèncer el Fenerbahçe, que va perdre la imbatibilitat a casa en tot el torneig, per 80-82.